Produkter Stäng
Meny Stäng

Lenhovda DUPLEX

Lenhovda DUPLEX – ett klassiskt sektionselement

Lenhovda är utan tvekan ett av våra mest populära varumärken när det kommer till sektionsradiatorer. Deras element tillverkas i fabriken i Småland och håller alltid högsta kvalitet. DUPLEX är Lenhovdas klassiska sektionsradiator med ett sektionsdjup på 125 millimeter och sektionsbredd på 45 millimeter. Vad som sektionselement från Lenhovda så unika är att deras element har tillverkats i samma byggmått som sedan 1936. Skulle du bo i en äldre byggnad och kanske tidigare haft sektionselement som är av en äldre modell, är alltså chansen stor att det är exakt samma byggmått (vilket förenklar montage).
Filtrera

Från slott och herrgårdar till ditt hem

Idag är det många som använder de smidiga och praktiska panelradiatorerna, men om du vill ha maximal värmekapacitet och samtidigt gillar en klassisk design är det sektionsradiatorer du vill ha. DUPLEX och andra av modellerna från Lenhovda används inte bara i vanliga bostäder utan även i kända och historiska byggnader som på Naturhistoriska Museet och i Sundbyholm slott.

När du beställer nya radiatorer från oss på Rinkaby Rör kan du välja mellan flera effekter, du ser alternativen när du går in på respektive produkt.
Produkter Stäng