Produkter Stäng
Meny Stäng

Olika betalningsmöjligheter i vår webbutik

Du kan betala på flera olika sätt:

- Kortbetalning
- Faktura
- Delbetalning
- Förskottsbetalning

Vi har valt att låta Avarda hantera våra betalsätt via Avarda Checkout. 

För mer information gällande Avarda Checkout, användar- och betalningsvillkor samt personuppgiftshantering, hänvisar vi till Avardas villkor.

Du väljer betalsätt efter att du fyllt i dina uppgifter i kassan och tryckt på ”Fortsätt”.

OBS! Kontrollera alltid din order noga, du kan inte ändra den efter att köpet är genomfört.

Vid problem i betalningsskedet kontakta Avarda kundtjänst tel 010-161 33 50 eller via www.avarda.se

 

Kortbetalning  

AVARDA erbjuder säkra kortbetalningar och innehar ssl-certifikat och uppfyller kraven för PCI DSS (en datasäkerhetsstandard för hantering av kortinformation). Information överförs med SSL-kryptering vilket gör att utomstående ej kan komma åt dina uppgifter. Din betalning är vidare skyddad av 3D Secure, en säkerhetsstandard framtagen av VISA. Rinkaby Rör har inte tillgång till information om ditt kort eller bank. Godkända kort är Mastercard och VISA 

 

Faktura

Väljer du faktura är du alltid garanterad att få hem dina varor innan du betalar. Fakturan skickas via mail från Avarda och ska betalas inom 30 dagar (0 kr i administrationsavgift) alternativt 60 dagar (39 kr i administrationsavgift). Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60 kr.

Du kan välja att betala hela fakturabeloppet på en gång eller senare ansöka om att dela upp betalningen i mindre delar, då läggs ditt köp över på ett Konto. Det lägsta beloppet att delbetala står angivet på fakturan. Mer information om Konto nedan samt i de fullständiga villkoren.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som kan innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen via post. Läs fullständiga villkor på Avarda.

 

Delbetalning

Din order skickas direkt och du väljer varje månad hur mycket du vill betala av på ditt belopp. Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 35kr. Med delbetalning ges möjlighet att betala i egen takt i upp till 36 månader. Betalningen sker via Avardas tjänst Avarda Konto. Betalning sker en gång i månaden. Ränta och aviavgift utgår. Läs fullständiga villkor på Avardas villkor.

Har du frågor eller funderingar kontakta Avarda kundtjänst tel 010- 161 33 50 eller via www.avarda.se

 

Förskott (OBS! EJ postförskott)

Förskottsbetalning administreras av oss på Rinkaby Rör och hanteras ej via AVARDA. EJ att förknippas med postförskott.

Efter att du godkänt ordern i webbutiken skickas en orderbekräftelse via mail (vardagar 7-16). Där framgår belopp, ordernummer och bankgironummer (665-5039) för att göra din inbetalning.
När vi erhållit betalningen så skickar vi varorna enligt våra leveransvillkor.
Betalningsbekräftelse skickas via mail (vardagar 7-16).

 

Faktura för företag

Är ni ett företag och frekvent återkommande kund hos oss på Rinkaby Rör?
Då kan du bli fakturakund med fakturering direkt via oss på Rinkaby Rör. Gör ett personligt besök och tala med en företagssäljare i någon av våra butiker, så får ni information om vilka kriterier som gäller för att bli fakturakund direkt via oss.

Produkter Stäng