Produkter Stäng
Meny Stäng

Vattenfelsbrytare

En vattenfelsbrytare kan vara en billig försäkring för att upptäcka vattenläckage i tid. Vattenskador kan vara förödande för din bostad och är ofta svåra att bli av med.
Filtrera

Vattenfelsbrytare hittar stora som små läckage


En vattenfelsbrytare gör att du slipper oroa dig för vattenskador. Med en vattenfelsbrytare i hemmet så stängs vattnet av i hela huset, både vid större och mindre läckage. Tack vare vattenfelsbrytaren kan du enkelt reparera skadan i tid och du slipper drabbas av vattenskador.

En vattenfelsbrytare gör ditt liv enklare


Med vattenfelsbrytaren kan du enkelt stänga av vattnet om du ska resa bort under en längre period exempelvis. Det är dessutom en smart anordning som går att koppla så att den aktiveras via huslarmet eller till och med när du låser ytterdörren. Även om en vattenfelsbrytare är enkel att installera rekommenderar vi att det görs av en VVS-installatör. Hos oss på Rinkaby Rör hittar du ett brett urval av vattenfelsbrytare med tillhörande utrustning.

Våra butiker finns i Rinkaby, Malmö och Jönköping, men du kan naturligtvis alltid handla säkert och enkelt i vår webbshop. Vi har ett brett sortiment av produkter – alltid med snabba leveranser!
Produkter Stäng