Produkter Stäng
Meny Stäng

Pumpar & Pumpanlägg.

Vi hjälper dig att hitta allt inom pumpar! Vi har kompletta pumpautomater för din trädgårdsbevattning, djupvattenpumpar för bl a bergsborrade brunnar, länspumpar för att tömma vatten m.m.

Våra storsäljare inom pumpar är jetpumpar och tillbehör till dessa. Jetpumpar används bland annat för att transportera vatten från brunnar till bostäder eller till trädgårdsbevattning. Till jetpumpar kopplas ofta en tank/hydrofor och-/eller elektronisk styrenhet och blir då en sk. Pumpautomat. Jetpumpar är självsugande centrifugalpumpar och kan användas både till grunda och djupa brunnar.

Om Du letar efter dränkbara pumpar för tömning av rent eller förorenat vatten är länspumpen det alternativet. Rinkaby Rör säljer länspumpar från kända fabrikat så som Wilo och Grundfos.

Vi säljer ejektorpumpar, vilka används till bland annat djupbrunnspumpar och gör att sughöjden inte spelar någon större roll.

Djupvattenpumpen används i huvudsak till dricksvattenförsörjning, gruvlänsning och grundvattensänkning. Djupvattenpumpen placeras ofta i trånga brunnar eftersom den är försedd med en långsmal elmotor.
Filtrera
Produkter Stäng