Produkter Stäng
Meny Stäng

Om Rinkaby Rör

Idag har vi fyra butiker – och vi växer!

Sedan starten i villagaraget 1970 har företaget successivt utvecklats och växt. Idag har vi fyra butiker, varav tre fysiska och en webbutik. Vår flaggskeppsbutik finns i Rinkaby, ett litet samhälle i Skåne mellan Kristianstad och Åhus. Vi har ca 1700 kvadratmeter butiksyta och ca 9000 kvadratmeter lagerutrymme. Vår etablering ute på landsbygden innebär små kostnader i jämförelse med en storstadsetablering, vilket är en av orsakerna till att vi kan hålla så låga priser!

Vår butik i Jönköping består av ca 1200 kvadratmeter butiksyta och ca 4500 kvadratmeter lager. Även denna butik är etablerad en bit utanför stan för att vi ska kunna hålla våra priser så låga som möjligt. Butiken finns på Hedenstorps industriområde, väster om Jönköping, på väg mot flygplatsen.

I Malmö öppnade vi 2015, en 600 kvadratmeter stor butik med 2000 kvadratmeter lager. Butiken finns i Fosie, strax utanför centrala Malmö. 

Slutligen har vi vår webbutik som alltid är öppen för dig och som gör oss tillgängliga i hela Sverige!

 

 

Rinkaby Rör  "Det lilla företaget"

Alla, var i Sverige man än bor, skall med säkerhet veta, att varje VVS-inköp hos Rinkaby Rör innefattar bästa tänkbara behandling och mest valuta för pengarna. För att detta ska kunna infrias är det viktigt att varje medarbetare i vårt företag lever upp till vår målsättning att bibehålla det goda renommé som vi tillsammans i företaget har skapat genom åren.

Vårt mål är att alltid agera som "det lilla företaget". Med andra ord, vi hjälps åt att utveckla arbetsplatsen och vi ställer alltid upp för varandra, för företaget, för våra leverantörer och framförallt, för våra kunder.

Vi har en stark personalfilosofi som innebär att om alla hjälps åt och ställer upp för varandra, kommer Rinkaby Rör att vara en trygg, säker, harmonisk och miljöriktig arbetsplats, nu och många år framöver.

 

Våra hörnstenar är:

Att alltid hålla hög kvalité

Detta innebär att det vi tänker och strävar efter ska genomsyras av hög kvalité i alla led. Det omfattar att sälja varor av hög kvalité, att ha kunnig personal, att ge våra kunder en bra service och att göra det i en miljö som är bra för våra kunder och för vår personal.

Att sälja till ärliga priser

Alla är lika välkomna att handla hos oss. Det är viktigt för oss att ni som kund tjänar på att handla hos Rinkaby Rör.

Att ha hög leveranskapacitet

Vi har egna lager med stor kapacitet och därför är restnoteringar sällsynta hos oss. Vårt mål är att inom 24 timmar ska kundens gods ha lämnat Rinkaby Rör.

Att bibehålla och utveckla de faktorer som en gång skapade Rinkaby Rör

Vi vill, trots att vi idag är ca 40 medarbetare, arbeta som det lilla företaget och alltid sätta kunden i fokus!

 

 

Kundens förtroende - Vår framtid

 

Produkter Stäng