Produkter Stäng
Meny Stäng

Radiatorer

Oavsett om du har ett vattenburet eller elektriskt uppvärmningssystem är element alltid bra i hemmet. De alstrar värme som sprider sig genom varje rum. Det finns dock väldigt många olika typer av radiatorer, bland annat panelradiatorer som är den vanligaste typen, men även konvektorer används flitigt, särskilt i mer öppna planlösningar med stora fönster.
Filtrera

Radiatorer till ditt värmesystem

Dagens öppna planlösningar med rejäla fönster gör det lite svårare för elementmontage eftersom det helt enkelt inte finns tillräckligt med väggytor som i äldre hus. Dock är det viktigare än någonsin med radiatorer eftersom risken för kallras ökar med stora fönster. Lösningen är oftast just konvektorer. En konvektor är oftast smidigare och mindre i sitt utförande än en vanlig panelradiator.

I vårt utbud av element kan du köpa alla typer av radiatorer i flera storlekar och varianter. Vi har bra radiatorer för badrum, vardagsrum, sovrum och hall. Här kan du beställa nya element från välkända leverantörer. Om ditt hem värms upp med hjälp av ett vattenburet system är just vattenburna radiatorer det bästa valet. Dessa monterar och installerar du snabbt och lätt. Har du ett elektriskt system väljer du istället våra elradiatorer. Du hittar våra olika kategorier under menyn. Här kan du även beställa andra tillbehör och produkter till hemmet, bland annat termostater, utbytesdelar och radiatorkopplingsdetaljer.

Många typer av element – hur väljer jag rätt?

Det kan verka svårt att välja ut rätt typ av radiatorer för hemmet eftersom det finns en hel del att välja bland. Några av de olika typerna är bland annat de vanliga vattenburna sektionsradiatorer, konvektorer och oljefyllda elradiatorer. För att hitta element som passar dig kan du gå vidare och välja en av våra kategorier, till exempel vattenburna element eller elektriska element. Inne på respektive sida kan du se alla våra olika produkter och även välja mellan olika storlekar och utseenden. Att montera upp element i hemmets alla rum är viktigt och smart eftersom du enklare kan reglerera temperaturen i varje enskilt rum. Kanske behöver det inte vara fullt lika varmt i förrådet som i badrummet?

För dig som letar efter radiatorer till badrum har vi ett stort urval. För dig som redan har ett vattenburet system är såklart golvvärme ett sätt att få en behaglig värme i badrummet. Men även genom element och snygga handdukshållare får du upp värmen i våtrummet. Idag finns det så oerhört många olika element och designer att välja bland att radiatorerna faktiskt blir mer som en snygg och unik inredningsdetalj än något otympligt. När du beställer nya element från oss på Rinkaby Rör kan du även passa på att klicka hem kopplingsdetaljer så att du enklare kan installera ditt nya element. På vår sida hittar du allt från radiatorkopplingar, termostater och utbytesdelar till utluftningsventiler och mycket mer.
Produkter Stäng