Produkter Stäng
Meny Stäng

Fläktkonvektorer

Det finns många fördelar med att installera en fläktkonvektor i hemmet. Dels sprids värmen på ett riktigt effektivt sätt, samtidigt är dagens konvektorer så tystgående att de absolut inte stör. För att få ut så mycket värme till en så låg kostnad som möjligt bör du placera fläktkonvektorer så långt ner i hemmet som möjligt, optimalt är det i bottenvåningens största rum. Värmen kommer då att stiga uppåt och värma både neder- och övervåningen. Med hjälp av en fläktkonvektor kan värmen sprida sig upp till fem gånger så mycket som en vanlig radiator.
Filtrera

Så fungerar fläktkonvektorer som är vattenburna

En stor fördel med vattenburna fläktkonvektorer är att du slipper installera konvektorn med rör. Istället har konvektorn en inbyggd fläkt som sprider värmen i hemmet. Konvektorer med fläkt fungerar ungefär som ett vanligt vattenburet element men med den stora skillnaden av att ha en inbyggd fläkt. Istället för att stråla ut värmen som ett vanligt element gör, fläktar värmen ut i luften och värmer snabbare upp hemmet.
Våra fläktkonvektorer kan du enkelt ansluta och använda tillsammans med värmepump och även andra värmekällor. Vi erbjuder konvektorer av högsta kvalitet, till bra priser och från omtyckta leverantörer.
Produkter Stäng