Produkter Stäng
Meny Stäng

Lenhovda Panelradiatorer/ element

Lenhovda är ett av våra populära varumärken som bland annat tillverkar riktigt bra panelradiatorer. Här kan du välja bland flera varianter, storlekar och effekter. Vad som gör Lenhovda panelradiatorer så omtyckta är deras robusta och kvalitativa design. Här kan du beställa panelelement som passar i hemmets flesta rum. Det går att vända på panelerna (upp och ned) om detta passar bättre. Kom ihåg att Lenhovda panelradiatorer inte levereras med termostat och radiatorkopplingssats, detta kan du dock också beställa från oss.
Filtrera

Smidiga panelelement till bra priser

Våra panelradiatorer är väldigt smidiga i sitt utförande och är väldigt diskreta i sin design. Du kan själv välja om du vill beställa en panelradiator med enkel eller dubbel panel, vi erbjuder bägge. Om du ska montera radiatorn under ett fönster är det viktigt att välja ett element vars bredd täcker fönsterbredden. Annars kvarstår risken för kallras.

Att panelradiatorer än idag är en av de mest använda elementtyperna är egentligen inte särskilt konstigt. Denna typen av element håller hög kvalitet, fördelar värmen på ett jämnt sätt och är lätta att installera. Om du behöver köpa till konsoler till Lenhovda panelelement kan du hitta detta här också!
Produkter Stäng