Produkter Stäng
Meny Stäng

Lenhovda MR

Lenhovda MR – skapa retrovibbar i hemmet

Det är något särskilt med klassiska sektionsradiatorer. Lenhovda är dessutom experter på att tillverka toppmoderna element men med klassisk design. Lenhovda MR är ett populärt element med god värmefördelning. Här kan du välja mellan flera olika storlekar och varianter och handla till bra priser. Lenhovda är ett populärt varumärke och en svensk tillverkare av olika sorters radiatorer. Kvalitet, hållbarhet och finess är beskrivande ord. Lenhovda har flera välkända sektionsradiatorer, bland annat MR, REX, DUPLEX, TRIPLEX och 30-SPECIAL. Just MR är deras modell med ett sektionsdjup på 75 mm och en bredd på 37,5 mm.
Filtrera

Konsoll Sektionsradiator

Konsoller till sektionsradiatorer från Lenhovda.  
Från 41,00 kr
3 st utförande
ArtnrHöjd radiator
9540300 mm 41,00 kr/st
- +
9541440, 500, 590 mm 41,00 kr/st
- +
9542740, 990 mm 41,00 kr/st
- +

Stora fördelar med Lenhovda MR

Sektionsradiatorer har stora fördelar gentemot andra varianter eftersom de dels är lätta att damma och rengöra, särskilt Lenhovda MR som har öppna sektioner. Dessutom avger elementen mycket värme utan att resultera i för höga uppvärmningskostnader. För dig som bor i en äldre bostad finns också goda chanser att du redan tidigare haft sektionsradiatorer med samma mått. MR har tillverkats sedan 30-talet i samma byggmått.

När du beställer Lenhovda MR ingår luftskruv, propp och konsoler, däremot får du köpa till termostat om du inte har en fungerande.
Produkter Stäng