Produkter Stäng
Meny Stäng

Vattenspridare

Allt från små grönytor till lummiga gräsmattor och vackra trädgårdar behöver regelbundet vattnas för att hålla buskar, träd, blommor och gräsmatta gröna och levande året runt. Dock kan det vara ansträngande och tidskrävande att göra det här för hand. Den goda nyheten är att det finns hjälp i form av vattenspridare och sektorspridare, vilka är två olika namn på samma sak.
Filtrera

Vattenspridare för jämn bevattning av grönytor


Förutom att spara mycket tid är fördelen med en vattenspridare att du kan kontrollera både var och hur mycket som ska vattnas. Du kan till och med justera din vattenspridares bevattningsschema baserat på vilken säsong det är på året. Det här har fördelen att förhindra en ojämn eller urskillningslös vattning där vissa ytor får för mycket vatten medan andra får för lite. Vattenspridare är därför särskilt lämpade för stora ytor som är svåra att vattna jämnt för hand.

De flesta vattenspridare har möjligheten att vattna i en hel, halv eller kvartscirkel eller till och med i en smal remsa. På så sätt kan du säkerställa att endast de ytor av trädgården som inte behöver vattnas, som till exempel grusgångar och staket lämnas torra.

Enkel användning av vattenspridare


Eftersom de flesta har begränsat med tid nuförtiden är det många som föredrar att göra andra saker än att vattna trädgården för hand. Den enkla lösningen är att köpa en vattenspridare med alla kompletterande produkter som behövs. En av dessa är en grundplatta för byggnation av olika typer av vattenspridare som sektorspridare och pop-up spridare. För att kontrollera tiderna för vattning har du den batteridrivna och programmerbara produkten Hunter Bevattningstimer.
Produkter Stäng