Produkter Stäng
Meny Stäng

Klämringskopplingar

I vårt sortiment hittar du olika typer av klämringskopplingar från tillverkare som Vatette och VSH. Vi väljer leverantörer med stor omsorg och alla tillverkar VVS-tillbehör av högsta kvalitet.
Filtrera

Klämringskopplingar sammankopplar dina rör

En klämringskoppling är det enklaste sättet att sammankoppla två rör med varandra. Med stor sannolikhet har du redan en klämringskoppling någonstans i ditt hem då det är en vanlig och praktisk lösning för sammankoppling av rör. Det vanligaste användningsområdet för en klämringskoppling är när man ska sammankoppla rör för varm- och kallvatten till vattenkranen eller duschen i hemmet. Klämringskopplingen funkar bra för det här ändamålet eftersom den här typen av rör ofta sitter på platser där det kan vara svårt att komma åt.

Vi har klämringskopplingar för olika typer av rör


Klämringskopplingarna som vi erbjuder passar alla typer av rör. De vanligaste rören där du använder en klämringskoppling är stålrör eller kopparrör, som vanligtvis används i vattenledningar. Förutom att sammankoppla två vattenledningar fyller klämringskopplingar andra funktioner som exempelvis att minska risken för vattenläckor.

Våra butiker finns i Rinkaby, Malmö och Jönköping, men du kan naturligtvis alltid handla säkert och enkelt i vår webbshop. Vi har ett brett sortiment av produkter – alltid med snabba leveranser!
Produkter Stäng