Produkter Stäng
Meny Stäng

Fördelningsrör

Fördelningsrör är ett mycket bra alternativ för att leda värme och tappvatten på ett effektivt sätt. Alla våra fördelningsrör och rör är utformade efter svensk standard och är noggrant testade för att vara säkra och hålla länge.
Filtrera

VA Fördelare

50cc M28x15R 
Från 165,00 kr
3 st utförande
ArtnrAntal uttag Pris
18758052 st 165,00 kr/st
- +
18758063 st 192,00 kr/st
- +
18758074 st 224,00 kr/st
- +

Vi har fördelningsrör och fördelare av hög kvalitet

Det finns flera faktorer som är viktiga för att ha ett rörsystem som håller länge. En av nycklarna för att ditt rörsystem ska fungera så bra som möjligt är att ha fördelningsrör av hög kvalitet. Alla våra fördelningsrör är hållbara och av hög kvalitet vilket ger dig de bästa förutsättningarna för ett fungerande rörsystem.

Fördelningsrör gör ditt rörsystem bättre

Vårt sortiment består av en rad olika typer av fördelningsrör i olika material och för olika ändamål. Dessutom strävar vi alltid efter att våra rör ska vara så enkla som möjligt att installera. Hos oss på Rinkaby Rör hittar du alltid bra produkter för dina rörsystem.

Våra butiker finns i Rinkaby, Malmö och Jönköping, men du kan naturligtvis alltid handla säkert och enkelt i vår webbshop. Vi har ett brett sortiment av produkter – alltid med snabba leveranser!
Produkter Stäng