Produkter Stäng
Meny Stäng

Rinkaby Rör är ett företag och varumärke som står för kvalité, service och leveranskapacitet. Vi säljer ett brett sortiment från välkända fabrikat och varumärken inom VVS och VA, som vi levererar från egna lager. Sortimentet innehåller allt från golvvärme, värmepumpar, radiatorer, rör och rördelar, avlopp, bevattning mm. Kort och gott, allt inom VVS för framtidssäkra installationer! I våra butiker kan du se våra varor i en vacker och inspirerande miljö samtidigt som du får personlig service av vår kunniga och hjälpsamma personal. Läs mer på www.rinkabyror.se

 

Rinkaby Rör söker en flexibel och serviceinriktad värdinna/värd till vår butik i Rinkaby. 

Vi söker en värdinna/värd som ska hjälpa oss i vårt arbete att bibehålla en trivsam och trevlig miljö för våra kunder och för vår personal. 

I din roll som servicevärdinna/värd ingår arbetsuppgifter som städning av företagets lokaler, ansvar för att kundcafeterian är tilltalande för våra kunder och för vår personalmatsal där frukost serveras dagligen till vår personal. 

Du är en glädjespridare, brinner för serviceyrket och gillar att träffa många människor. Arbetet kräver även att du kan och vill arbeta självständigt och har förmågan att se vad som behövs göras. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av arbete som servicevärdinna/värd eller liknande.

Tjänsten är på 60 %. 

 

Låter tjänsten intressant?

Frågor om tjänsten besvaras av Andreas Lewin som du når på 0709-45 45 45

Skicka din ansökan och CV till: 

andreas.lewin@rinkabyror.se

Senast den 13 November 2020.

Observera att urval sker löpande, så passa på och sök nu! 

Varmt välkommen med din ansökan!

Produkter Stäng