Produkter Stäng
Meny Stäng

Säljare med driv och engagemang till Rinkaby Rör i Rinkaby

Är du en relationsbyggande och engagerad säljare som drivs av nya affärer och vill ha en portfölj med de starkaste varumärkena i branschen? Bra! Då kan du vara den vi söker till vår företagsavdelning i Rinkaby.

Så ser din arbetsdag ut:

Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för försäljningen mot företag, B2B, där ni skapar nya relationer och affärer med såväl nya som befintliga kunder. Du ingår i ett team som motsvarar den VVS-kompetens och goda service som vårt kvalitetsvarumärke står för.  

Vi söker dig som:

• Har ett stort grundläggande VVS-intresse och gärna erfarenhet från VVS/VA-branschen (dock inget krav)
• Har god datorvana och kan hantera bl a Office-paketet samt är van vid att arbeta i ett affärssystem
• Har en god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift
• Är engagerad och drivs av bra affärer med fokus på långsiktighet
• Innehar B-körkort

Vi erbjuder:

Du kan se fram emot omväxlande och roliga arbetsdagar i ett högt tempo. Du får tillgång till en välfylld portfölj med marknadens ledande varumärken inom VVS och VA-sortimentet där vi levererar direkt från våra egna lager.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Rinkaby där du tillsammans med kollegorna arbetar mellan 7-16 på vardagar.

Låter tjänsten intressant?

Frågor om tjänsten besvaras av Andreas Lewin som du når på 0709-45 45 45

Skicka din ansökan och CV till: 
andreas.lewin@rinkabyror.se 
Senast den 9 November 2018.
Observera att urval sker löpande, så passa på och sök nu!

Varmt välkommen med din ansökan!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Hela Rinkaby Rörs verksamhet genomsyras av kvalité. Vi säljer ett brett sortiment från kända varumärken inom badrum, såsom möbler, wc-stolar, duschar, badkar, blandare, tvättställ och inom värme har vi ett sortiment av golvvärme, vedpannor, värmepumpar, radiatorer etc. Du hittar även allt inom rör och rördelar, avlopp, bevattning, och ett stort sortiment av rostfritt till kök och tvättstuga. Kort och gott, allt inom VVS! I vår stora och luftiga butik kan du se våra varor i en vacker och inspirerande miljö samtidigt som du får personlig service av vår kunniga och hjälpsamma personal.

 

Produkter Stäng