Produkter Stäng
Meny Stäng

Säljare med stort kundfokus till Rinkaby Rör i Jkp

Är du intresserad av försäljning och gillar att ha kontakt med både yrkes- och privatkunder? Har du kunskaper inom VVS och drivs av att sälja ett brett produktsortiment av starka varumärken i en inspirerande butiksmiljö? Bra! Då kan du vara just den personen som vi söker till vår butik i Jönköping.

Så ser din arbetsdag ut:

Som säljare på Rinkaby Rör ansvarar du för försäljning av bad, sanitets och VVS-produkter. Du kommer ingå i ett starkt team om 7 personer där alla hjälps åt för att möta kundens behov. Kommunikation med kollegor och kunder är en central del av arbetsdagen.  

Vi söker dig som:

• Antingen har utbildning inom VVS eller minst 2 års erfarenhet inom området
• Har ett tekniskt intresse, och är rörtekniskt kunnig
• Har du god datorvana och kan hantera, bl a, Office-paketet, vana att arbeta i någon form av affärssystem är ett plus
• God kommunikation, både skriftligt och muntligt

Vi erbjuder:

Som säljare på Rinkaby Rör kan du se fram emot en omväxlande och rolig arbetsdag. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Du arbetar på ett rullande schema där arbetstiderna är förlagda antingen mellan 7-16 eller 9-18, på vardagar. Placering av tjänsten är i våra fräscha lokaler på Hedenstorp i Jönköping.

Låter tjänsten intressant?

Skicka din ansökan och CV till patrik.larsson@rinkabyror.se senast 2018-12-21.
Observera att urval sker löpande, så passa på och sök nu!

Frågor om tjänsten besvaras också av Patrik Larsson, platschef för vår anläggning i Jönköping på telefon 0733-88 74 99.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Hela Rinkaby Rörs verksamhet genomsyras av kvalité. Vi säljer ett brett sortiment från kända varumärken inom badrum, såsom möbler, wc-stolar, duschar, badkar, blandare, tvättställ och inom värme har vi ett sortiment av golvvärme, vedpannor, värmepumpar, radiatorer etc. Du hittar även allt inom rör och rördelar, avlopp, bevattning, och ett stort sortiment av rostfritt till kök och tvättstuga. Kort och gott, allt inom VVS! I vår stora och luftiga butik kan du se våra varor i en vacker och inspirerande miljö samtidigt som du får personlig service av vår kunniga och hjälpsamma personal.

Produkter Stäng